Onko Seinäjoella toivoa? Saako siellä mitään mieltä säväyttävää? Alku vaikutelma oli syvä ei. Sitten koitti tiistai ja Juurella avasi ovensa. Siis oikeasti, miten tällainen mesta voi olla Seinäjoella? Toisaalta, jos olisivat Hesassa, paikka olisi vain yksi monista kotimaisuus/lähiruoka vaikutteisista paikoista.
Menu on tätä päivää, suppea. Kolmea annosta joka kohtaan, ei hän sitä enempää tarvita.
Alkuun otin tomaattia ja vuohenjuustoa. Se tuli keiton muodossa, tomaattikeitto vuohenjuusto pannacotalla. Miksi tuli vain lautasellinen,ei vatia? Pääannoksena oli kuhaa, valkoviinissä haudutettuna ja kauden vihanneksia. Paras kala tälle vuodelle tai pitemmällekin ajalle. Aivan loistava!
Viinilista on loistava. Käytännössä rakentuu kahden tahon viineistä: Viinitien ja Funky Wines Importsin. Viineihin vois siis luottaa. Uskomatonta on sitten paikan hinnoittelu. Erittäin kohtuullinen, ei tällaisia kertoimia Hesassa ole nähty 15 vuoteen. Ja kaikkia saa laseittain. Ravintola joka tarjoaa Jamesia laseittain ei voi olla paha!
Kaiken kruunaa palvelu, ei sitä osaa kuvata, se on koettava. Luontevaa, lämmintä, hauskaa, osaavaa, informatiivista.
Sanoisin paikan olevan retken arvoinen!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti