Taas käymässä Careliassa, toisessa kodissa. Tai ainakin siltä tuntuu kun melkein aina sieltä tuntuu itsensä löytävän.
Nyt fiilarit vähän toiset ku normisti. Ekana lämmittelynä N.Jolyn Coulee de Serrant 96 ja setti Bordeaux'n kypsiä namuja. Nämä piti kokeilla ennen illan pääsiaa, makeaa huipennusta.
1983 Château d'Yquem
Eka kerat kun maistan tätä "kypsänä". Väri on keltainen meripihka. Tuoksu vivahtekas, moni kerroksinen, marsipaania, pähkinää, kivattuja trooppisi hedelmiä, kukkia, hunajaa, mausteita. Suussa tasapainoa, pituutta, raskautta ja raikkautta samaan aikaan. Marsipaania, pähkinää, hunajaa, aprikoosia, toffeeta, mausteisuutta. Pituus on uskomaton, se säilyy suussa Töölöstä Kurviin!
Lisää maanantaita, kiitos!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti