Monella kaupungilla tuntuu olevan yksi tähti, Joensuussa se on Kielo. Ravintola on pysynyt jo useamman vuoden uskollisena tyylilleen, raaka-aineet sesongin mukaan läheltä. Ei liikaa kikkailu, reilua ja maukasta ruokaa.
Lista elää sopivasti ja aina on löytynyt useampia houkuttelevia annoksia. Viinilista on kanssa vaihtuva, taitaa riippua kuka on käynyt esittelemässä tuotteitaan. Hyvä se kuitenkin on ja sopii kukkarolle sekä annoksille.
Alukuun tuli itselleni jo perinteiseen tapaa alkupalakimara, viisi pientä poimintaa listan alkupaloista ja vähän sen ulkopuolelta. Tätä seurasi sitten häikäisevän intensiivinen suppilovahvero keitto, kerrankin keitossa oli kunnon runsas sieni! Pääruoaksi tuli sitten haudutettua sorsaa. Ja loppuun tyrniä ja lakritsia.
Hyvä setti. Ihan pienen viilauksen tekisin kuvioon, jotain pientä hapokkuutta lisäisin safkoihin. Mut tää ei estä suuntaamasta Kieloon, kun siellä päin seuraavan kerran ole.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti