sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Grotesk Wine Bar


 Erottajan Alkon tilat jatkavat viinin ystävän ilahduttamista, nyt viinibaarin merkeissä. Tilassa sijaitsee Grotesk Wine Bar, kaupungin uusin tulokas kasvavassa viinibaarien joukossa. Ilahduttavasti valikoima ei keskity pelkästään viineihin, pieniä herkkuannoksia on saatavilla kyytipojaksi.

Salin hengestä vastaa todelliset konkarit Pekka Koiranen ja Taneli Lehtonen, molemmat ovat "harjoitelleet" kaupungin ykköspaikoissa. Keittiöstä vastaa Markus Kauppinen , Top Chef kisaaja ja Albert Sunyer.

Tarjolla olevat viinit ovat klassisia. Ei kikkailua muuhun kuin laatuun päin. Lista on laaja ja vaihtelevaa määrää löytyy laseittain. Mikä on ilahduttavaa, hinnat ovat kohdallaan. Samoin Pekan ja Tanelin tarinat viineistä.

Kanansydämet
Keittiö tuottaa pieniä, huolella tehtyjä annoksia. Ne sijoittuvat napostelun ja ruokailun puoliväliin. Siis herkutteluun. Huolella  tehtyä, ei valmista tai purkkikamaa. Raaka-aineet ovat myös valtavirrasta poikkeavia. Esim. silakka ja kanasydän ei kuulu normi hesalaisen paikan "varusteluun".

Tervetuloa kaupunkiin kaverit!
Tartar

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti