torstai 24. lokakuuta 2013

Mun Jebel 7

Kuva:
Andalusian auringossa - Under the Andalusian Sun /Säkkinen


Viinin alkuvoimaa.. vain rypäle, maaperä, paikka. Ei turhaa kikkailua. Rajuutta, vivahteita. Iloa juoda. Tätä viinin pitäisi olla, ei tekniikalla leikkimistä.


Frank Cornelissen tekee Etnan rinteillä kultti naturea Nerello Mascalesesta. Varmasti sävähdyttävin viini kautta aikojen.

Mikä siitä tekee niin erilaisen? Ekana se on sekoitus 2009 ja 2010 vuosikerroista. Rypäleetkorjattu myöhään, mitään ei lisätä viiniin. Käyminen tapahtuu isoissa muoviastiossa! Ei suodatusta ennen pullotusta. Kikkana on siis hyvät rypäleet ja antaa luonnon hoitaa homma kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti