lauantai 15. maaliskuuta 2014

Döner Harju – jotain ihan muuta

Hype tämän paikan ympärillä ei tunnu laantuvan.  Jonoa on jo heti alkuillasta, paikka täynnä, kaaos. Homma kuitenkin tuntuu toimivan, kaikki ovat tyytyväisiä, tunnelma rento ja hyväntuulinen.

Käynti oli pariviikkoa sitten perjantaina kuuden aikaan. Jonoa ei ollut vielä ulos, sisällä oli noin 6 seuruetta ennen minua jättämässä tilauksia. Kaikki pöydät ja pöydän kulmat olivat täynnä.  Vaihtoehtoina oli kasvis tai kana  - leipä tai lautanen. Valitsin lautasen. Juomia varten paikalla oli kaupungin karismaattisin sommelier , Daniel Pelati. Tämän täytyy siis olla hyvä konsepti, muulle ei ole vaihtoehtoa. Vai onko Daniel ollut mukana jossain tavanomaisessa?

Lasiin tuli Ferrerin Malbecia ja ei muuta kuin paikan etsintään. Koska olin yksin liikkeellä, jäin suosiolla pystypöydän äärelle katselemaan paikan menoa. Sekavaa, mutta hallittua, kaikki touhuavat kaikkea. Meluinen, puheensorina täyttää tilan hyvän tuulisesti.

Mutta se itse asia, kana… aivan loistava, mehukas, paljon erilaisia makuja paljon. Eivät riitele keskenään. Ehdottomasti uusinnan ansaitseva kokemus ( ja jonotuksen arvoinen). Jos ja kun pää on tyhjä, mikä olisikaan kivempaa kuin tilata syötävä, pullo viiniä ja istua lukein ja menoa ihmetellen pitempään. Tai vain käydä tyydyttämässä makuhermot ja suunnata kalan kautta kotiin☺


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti